Piknikkejä järjestetään varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn sään niin salliessa.
Myös 1-2h talvipiknikki on mahdollinen sopivassa säässä tai esim. lasiterassilla, asunnossa  tai vaikkapa parvekkeella. Suunnitteletko yllätystä? Ota yhteyttä!

Yhteydenottolomake  ja ehdot

home-header01
Voit ottaa yhteyttä myös suoraan sähköpostilla info@piknikki.fi

Vastaamme yhteydenottoosi sähköpostilla mahdollisimman pian.

Piknikin ehdot

1. Piknikki kestää max 2 h ja lisäaikaa on mahdollista saada lisämaksusta. Mahdollisesta lisäajasta tulee kuitenkin sopia ennen piknikin alkamista (aina lisäaika ei ole mahdollinen). Jos asiakas poistuu piknikpaikalta ennen kuin sovittu aika on kulunut, tulee siitä ilmoittaa piknikin järjestäjälle riittävän ajoissa, etteivät piknikkitarvikkeet  jää ilman valvontaa. Asiakas on aina vastuussa kaikista vaurioituneista tai varastetuista piknikkitarvikkeista varatun piknikin ajan.


2. Piknikit tehdään pääasiassa yleisille paikoille, joita pidetään yleisesti turvallisina paikkoina, mutta on otettava huomioon, että jokaisella paikalla on omat riskinsä: kyseessä on julkinen paikka, emmekä voi esim. varata aluetta ja ympäristöä, siirtää muita ihmisiä toisaalle tai estää muuta julkista käyttöä, jne. Emme myöskään voi muuttaa ympäröivää luontoa eläimistöineen.

Tarkka piknikpaikka selviää noin 45-30 min ennen piknikin alkua ja siitä ilmoitetaan asiakkaalle puhelimella (viesti tai soitto) tai emaililla. Piknikin varaajan/vastuuhenkilön päivitettyjen yhteystietojen tulee olla piknikin järjestäjän tiedossa. Tarvittaessa piknikin varaajan tulee ottaa itse yhteyttä järjestäjään viimeistään puolta tuntia ennen piknikin alkua.


3. Asiakkaalla on täysi vastuu liittyen kaikkien piknikkiin liittyvien välineiden, huonekalujen ja erilaisten sisustustuotteiden käytössä. Piknikkifatien eli tarjottavien ruokavatien sisällössä voi olla muutoksia johtuen tuotteiden saatavuudesta. Mahdollisten allergioiden tai esim. vegaanisuuden suhteen asiakkaalla on täysi vastuu ottaa yhteyttä piknikin järjestäjään ja tarvittaessa varmistaa tuotteiden raaka-aineet ja allergeenit. Omat eväät ja juotavat ovat myös sallittuja.


4. Piknikki tulee maksaa varausta tehtäessä ja sen  jälkeen piknikkiä ei hyvitetä, mutta ajankohtaa voidaan siirtää 24 tuntia ennen alkuperäistä varausta veloituksetta. Piknikin uusi päivämäärä tulee käyttää 6kk aikana alkuperäisestä varauksesta. Huonon sään (kova tuuli, myrsky, kaatosade) sattuessa ajankohtaa voidaan siirtää lyhyelläkin varoitusajalla. Muutoksia ei kuitenkaan hyvitetä, eikä maksua palauteta. Force majeure-tilanteissa piknikin ajankohtaa voidaan siirtää. Ylivoimaisella esteellä (force majeure) tarkoitetaan tilannetta, jossa jompi kumpi sopimusosapuoli ei voi täyttää sopimusvelvoitettaan johtuen ulkopuolisesta odottamattomasta ja poikkeuksellisesta syystä.

5. Sadesää ei estä piknikkiä. Sateen sattuessa ja tilanteesta riippuen  käytössä on ulkopaviljonki tai pyrimme siirtämään piknikin katetulle paikalle eli piknikin paikka voi muuttua esim. sääolosuhteiden tai jo varattuna olevan suunnitellun paikan vuoksi. Huomioithan, että tuulinen sää voi olla este mm. merenrantapiknikille ja tällöin paikkaa on vaihdettava. Myös sisätila tai esim. lasitettu parveke/terassi voi tulla kyseeseen tarpeen vaatiessa, jotta piknikki saadaan järjestettyä.

6. Piknikin järjestäjä ei ole vastuussa mistään vahingosta piknikillä, vaan jokainen on täysin vastuussa itsestään, omaisuudestaan yms. Suosittelemme kattavaa vakuutusturvaa. Jokaisen tulee tarkastaa vakuutusturvansa toiminnan osalta.

7. Jokainen on vastuussa mahdollisesta lemmikkieläimestään ja sen käytöksestä piknikillä. Porin kaupungin järjestyssääntöjä tulee noudattaa myös lemmikkien osalta.


8. Näitä ehtoja voidaan muuttaa milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

9.  Tarkemmat ehdot linkistä (+verkkokauppaa koskevat ehdot): 

Tarkemmat ehdot täältä

10. Kaikki oikeudet pidätetään. All rights reserved.

IMG_8419